Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g di cipolle rosse a fettine (0,5 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di zucchero di canna
- 230 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
- 10 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1 + q.b.
of 500 g di farina tipo 00 + q.b. - 10 g di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 878 kJ / 210 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Panini all'olio
3 godz. 10 min
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Nodini mediterranei
3 godz. 50 min
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Chiocciole al formaggio
4hod. 15min
Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino
3h 35min
Piccoli filoni alle olive verdi
2 Std. 30 Min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Nodini alle olive
4h 30 min