Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g di cipolle rosse a fettine (0,5 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di zucchero di canna
- 230 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
- 10 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1 + q.b.
of 500 g di farina tipo 00 + q.b. - 10 g di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 878 kJ / 210 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filoncini alle olive e formaggio
1h 50 min
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Filone saporito
5h 20min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 Std. 55 Min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Panini all'olio
3 Std. 10 Min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Panini al curry e ricotta
2h 35 min
Polka (pane francese)
5h