Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g di cipolle rosse a fettine (0,5 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di zucchero di canna
- 230 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
- 10 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1 + q.b.
of 500 g di farina tipo 00 + q.b. - 10 g di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 878 kJ / 210 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mantovanine
2h 45 min
Pane di patate
3h
Pane alle olive
2h 20 min
Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino
3h 35 min
Attorcigliati al sale marino
3 Std. 15 Min
Polka (pane francese)
5hod.
Millefoglie pepe e origano
4h 30 min
Nodini mediterranei
3hod. 50min
Bauletti integrali allo speck
5sa 15 dk
Pagnotte turche
2h 20 min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Filone di sola semola
2h 50min