Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 50 g di pane raffermo a pezzi
- 50 g di mortadella a cubetti
- 50 g di prosciutto crudo a cubetti
- ½ gambo di sedano
- 1 carota
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi
- 100 g di lonza di maiale a pezzi
- 70 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
- 250 g di acqua
- 2 chiodi di garofano
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 uovo
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- brodo di pollo q.b. per la cottura
- Parmigiano reggiano q.b. per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4337 kJ / 1036 kcal
- Eiwitten
- 70 g
- Koolhydraten
- 89 g
- Vetten
- 44.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Passatelli in brodo di cappone
4h 20min
Tortellini in brodo
1h 20min
Pasta all'uovo
1h
I tacconi allo sgagg
2 Std.
Piadina romagnola
15min
Pastina da minestra
10min
Zuppa imperiale
1h
Tortelli bolognesi sfiziosi
3h 40 min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2 Std. 30 Min
Passatelli
45min
Tigelle
3hod. 50min