Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di peperoni di colori diversi, puliti e a pezzi (2 cm)
- 500 g di cipolline
- 500 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 500 g di pomodori verdi, privati dei semi e a pezzi (2 cm)
- 1 cucchiaio di sale
- 250 g di olio di semi di mais
- 250 g di aceto di vino bianco
- 125 g di zucchero
- 125 g di concentrato di pomodoro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 602 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Conserva di pomodoro con olive
1h 30min
Composta di pomodori e capperi
1h
Funghetti sott'olio
721h
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Salsa alla reggiana
15 min
Cipolline sott'olio
361h 10min
Mostarda
36h 40min
Verdure miste in agrodolce
25h 40min
Composta di melanzane e peperoni
1h 45min
Giardiniera sott'aceto
721h 25min
Zucchine piccanti
55 min