Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di farina tipo 00
- 100 g di farina manitoba
- 70 - 90 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino raso di sale
- 30 g di gherigli di noci
- 20 g di mandorle tostate non salate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1696.5 kJ / 405.5 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 58.5 g
- Vetten
- 14.9 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Grissini stirati
2h
Pagnotta casereccia
5h 10min
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3h 10min
Corona bordolese
5 godz. 20 min
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2h 30min
Gelato al miele
10h 30 min.
Pane alle olive
2hod. 20min
Pane al rosmarino e salvia
18h
Panini alle noci e mandorle (TM6)
1h 15min
Pane al finocchietto selvatico e pepe
4h
Panini allo yogurt al mirtillo
3h 30min
Spighette al kamut
3 godz. 55 min