Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 500 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 5 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 800 g di acqua
- 400 g di patate, pelate e a fettine (2 mm)
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 50 g di pecorino a pezzi
- 1 rametto di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 250 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- 100 g di robiola
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- farina q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 4184 kJ / 1000 kcal
- Eiwitten
- 46.5 g
- Koolhydraten
- 110.6 g
- Vetten
- 41.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocco emiliano
4h 50min
Ravioloni verdi di mare
1h 5min
Tortelli di patate parmensi
1 Std. 30 Min
Ravioli al radicchio
1u. 10min
Tortelli bolognesi sfiziosi
3 Std. 40 Min
Strozzapreti pasticciati
1h 40min
Tortelli di zucca mantovani
2 Std. 30 Min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1 Std. 30 Min
Passatelli
45 min
Zuppa imperiale
1 Std.
Tortellini in brodo
1 Std. 20 Min
Cappelletti reggiani
2 Std.