Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 foglie di salvia fresca, lavate
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 270 g di acqua
- 100 g di lievito madre, precedentemente rinfrescato e a pezzi
- 500 g di farina tipo 1 + q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 8595.5 kJ / 2053 kcal
- Eiwitten
- 101.1 g
- Koolhydraten
- 390.3 g
- Vetten
- 13.5 g
- Vezels
- 41.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Pane al finocchietto selvatico e pepe
4h
Treccia di grano duro alla salvia
5 Std.
Pane toscano con lievito madre
5 Std.
Pane con farina di mais
5 Std. 5 Min
Pane alla birra
4 Std. 55 Min
Lievito madre
72u. 15min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Pagnotte integrali con lievito madre
4h
Pane alla birra (TM6)
4h
Il pane di Altamura
4h