Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta al vino
- 170 g di farina tipo 00
- 50 g di burro, a pezzi
- 15 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 50 g di vino bianco
Ripieno
- farina q.b.
- burro q.b.
- 25 g di mandorle pelate
- 25 g di gherigli di noci
- 25 g di nocciole sgusciate
- 50 g di fette biscottate, a pezzi
- 25 g di vino bianco
- 100 g di miele
- 50 g di pinoli sgusciati
- 25 g di uvetta
- 25 g di scorza di arancia candita
- 25 g di scorza di limone candita
- 5 g di cannella in polvere
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 pizzico chiodi di garofano in polvere
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- zucchero a velo q.b.
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 906 kJ / 216.5 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 27.9 g
- Vetten
- 9.9 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello tonnato
25h 30 min.
Gnocchi di patate
1h 30min
Insalata russa
1h
Torta di pane con nocciolata
1h 10min
Strudel di albicocche con pasta al moscato
1h 30min
Biscottini alle mandorle
35 Min
Confettura di pomodori verdi e zenzero
1h 30min
Vitello tonnato
24h 45min
Colomba salata alla curcuma con verdure e gamberi
3h
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Geen beoordelingen
Torta di tagliolini
4h
Cantucci al rosmarino
1h 30min