Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto bianco
- 70 g di acqua
- ½ cucchiaino di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 140 g di farina tipo 00
- 10 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Impasto giallo
- 80 g di acqua
- 1 cucchiaio di curcuma in polvere
- ½ cucchiaino di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 140 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Impasto rosso
- 80 g di acqua
- 1 cucchiaio colmo di paprika dolce
- ½ cucchiaino di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 140 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Impasto verde
-
35
g di foglie di spinaci freschi
of 35 g di spinaci in foglia surgelati, scongelati e ben strizzati - 140 g di farina tipo 00
- 60 g di acqua
- ½ cucchiaino di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- ½ cucchiaino di sale
Impasto nero
- 70 g di acqua
- 1 bustina di nero di seppia liquido (4 g)
- ½ cucchiaino di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 140 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 912 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bottoncini al latte semidolci
5h 10min
Grissini stirati
2 Std.
Panini alle erbe
3h 5 min
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Cestino centrotavola
5 Std.
Bignè lumachine
Geen beoordelingen
Corona bordolese
5h 20min
Nodini mediterranei
3h 50min
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
2 Std. 30 Min
Treccine al finocchio
3 Std.
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Attorcigliati al sale marino
3 Std. 15 Min