Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 200 g di farina di grano duro
- 100 g di burro freddo a pezzi
- 70 g di acqua fredda
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di erba cipollina secca
Mousse di salame e ricotta
- 160 g di salame a dadini
- 200 g di ricotta, scolata dal siero
Terminare la preparazione
- latte q.b.
- semi di sesamo q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 540 kJ / 129 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 8.4 g
- Vetten
- 8.6 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 min
Crackers di Parmigiano Reggiano e paprica
20 dk
Pizzette di finta sfoglia
45 dk
Frollini al pesto
1sa 30 dk
Grissini al formaggio
1h
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40min
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1h
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3h 45min
Cestini di frolla salata e verdure filanti
1h 25min
Bignè al formaggio
1 godz. 5 min
Frollini salati al formaggio, olive e pomodori secchi
1h
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10 min