![Finanzieri alle olive taggiasche (per 2 persone) Finanzieri alle olive taggiasche (per 2 persone)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/783947EB-8009-4D6B-A228-BAFD8FFA28BE/Derivates/053CFE55-F5CA-4644-ABB0-4EAC48EE3357.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di mandorle pelate
- 20 g di farina tipo 00
- 2 uova medie, gli albumi e i tuorli separati
- ½ cucchiaino di zucchero
- ½ cucchiaino di sale
- 75 g di burro fuso
- 1 cucchiaino raso di lievito in polvere istantaneo per torte salate
- 20 g di olive taggiasche denocciolate
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 485 kJ / 116 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 10.6 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta di rose
2h
Biscotti integrali alle mandorle
35min
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1 godz. 45 min
Corona di pan di pizza
4 Std.
Biscotti zenzero e miele
4 godz. 30 min
Crostata di frutta secca e miele
1 godz. 10 min
Biscotti cuore morbido al caramello
2h 40 min
Panone di Natale
2h 30min
Torta langotta di Luca Montersino
1h 15 min.
Miscela di farina al cacao e frutta secca
10 min
Pane scugnizzo
2h
Biscottini alle mandorle
35min