Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sformato
- 350 g di latte
- 60 g di farina tipo 00 + q.b.
- 15 g di burro + q.b.
- 3 - 4 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 150 g di cipolla dorata, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio di oliva
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato, a pezzi (veder consigli)
- 1000 g di acqua
- 250 g di patate a dadini piccoli
- 4 uova
Salsa
- 80 g di cipolla dorata
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di carota
- 20 g di olio di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 cucchiaino di origano secco
- ½ cucchiaino sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1455 kJ / 348.2 kcal
- Eiwitten
- 25.1 g
- Koolhydraten
- 21.7 g
- Vetten
- 17.9 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tegamini di cipolle e alici
1 Std.
Paris Brest
3 Std. 30 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Rollè di coniglio con riduzione alla melagrana
2h 10min
Baccalà al forno con broccoli
1 Std. 30 Min
Zuppa gratinata con pancetta e Fontina
1 Std. 10 Min
Baccalà gratinato
1 Std.
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9h
Calamari ripieni alla norma
1 Std. 30 Min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 Std.
Calamari ripieni su crema di pane
1 Std. 10 Min
Alici alla Reggina
45 Min