Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta biscotto
- 4 uova
- 50 g di burro fuso
- 100 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- ½ bustina di lievito in polvere per torte salate
Farcitura
- 150 g mortadella a pezzi
- 100 g di Gorgonzola a pezzi (2-3 cm)
- 125 g di mascarpone
- 1 cucchiaio di brandy
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1703 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 13.3 g
- Vetten
- 31.9 g
Alternatieve recepten
Tortini con cuore di Parmigiano e pomodori secchi
1 Std.
Cheesecake al pesto genovese
9h
Timballini di sedano con cipolle fondenti
50 min
Girelle alla paprika con ricotta e pomodorini
7h 30min
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9h
Polpette di mortadella
20 min
Girelle alle nocciole con crema alla crescenza e prosciutto crudo
8h
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1 Std.
Girelle alle erbe con bresaola
8h
Soufflé alla salsiccia e zucca
1 Std. 30 Min
Crostoni alla salsiccia
15min
Sformato di riso con brie e cotto
1 Std. 30 Min