Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 15 pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 300 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di farina di grano duro
- 10 - 15 g di sale
- farina di grano duro q.b. per infarinare
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 602 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 28.7 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bottoncini al latte semidolci
5 Std. 10 Min
Polka (pane francese)
5 Std.
Filoncini alla cipolla
3h 50min
Panini all'olio
3sa 10 dk
Crackers integrali arancia e salvia
2 Std. 40 Min
Nodini mediterranei
3h 50min
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Panini alle noci e curcuma
4h 40min
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Pane siciliano
2 Std. 45 Min
Nodini alle olive
4 Std. 30 Min
Filone di sola semola
2 godz. 50 min