Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 120 g di Gouda a pezzi
- 100 g di prosciutto cotto a cubetti
Terminare la preparazione
- 20 g di semi di zucca
- farina q.b.
- 30 g di acqua
- 5 g di bicarbonato di sodio
- 1 - 2 cucchiai di semi di sesamo
- 2 mandorle pelate
- 2 olive nere denocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1497 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min
Ghirlanda centrotavola
5h 5min
Filone saporito
5 Std. 20 Min
Focaccine fantasia
2h 5min
Crostata salata esotica
2h
Pane scugnizzo
2h
Croissant sfogliati ai cereali con prosciutto crudo e rucola
6h
Grissini tricolore
3h
Dita di strega
1h 15min
Fantasmini al formaggio
1 Std. 40 Min
Pan coniglio
5h 5min
Corona di pan di pizza
4h