Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 120 g di Gouda a pezzi
- 100 g di prosciutto cotto a cubetti
Terminare la preparazione
- 20 g di semi di zucca
- farina q.b.
- 30 g di acqua
- 5 g di bicarbonato di sodio
- 1 - 2 cucchiai di semi di sesamo
- 2 mandorle pelate
- 2 olive nere denocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1497 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Focaccia alle olive
2h
Focaccine all'origano (TM6)
3h 45min
Pan coniglio
5 godz. 5 min
Lanterna di frolla
1u. 30min
Fantasmini al formaggio
1 Std. 40 Min
Stella di pane
3 godz. 30 min
Pane di patate
3u.
Vasetti con lombrichi gommosi
1u.
Cestino centrotavola
5sa
Focaccine fantasia
2 godz. 5 min
Focaccia pugliese
1h 10min
Ghirlanda centrotavola
5 godz. 5 min