Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Profiteroles
- 60 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 150 g di acqua
- 90 g di burro, a pezzi
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di zucchero
- 130 g di farina tipo 00
- 3 uova
Farcitura
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 190 g di peperone (rosso, giallo o verde) a pezzi
- 90 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 90 g di olive nere denocciolate
- 5 - 6 filetti di acciuga sott'olio
- 1 - 2 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino colmo di origano secco
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- ½ cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 371 kJ / 89 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanadas vegetariane
1 Std. 30 Min
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1h
Super Ham-Burger
2h 30 min
Crema fredda di albicocche e caprino con prosciutto croccante
1h 20 phút
Crakerstrelli
2h
Tartine estive
4ωρ.
Confettura di scalogno
2h
Bignè al salmone
1h 50 min
Bignè a sorpresa
2h
Fagottini di sfoglia melanzane e formaggi
1 godz. 25 min
Canapè di cetrioli con mousse di tonno
10min
Aperitivo al mirtillo e canapè di gamberi
5h