Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di pinoli
- 8 foglie di basilico fresco grandi, lavate e asciugate
- 2 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- 2 foglie di salvia fresca lavate e asciugate
- 300 g di farina tipo 00
- 80 g di birra chiara
- 50 g di acqua + q.b. per spennellare
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di Grana Padano grattugiato
- 1 cucchiaino colmo di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 109 kJ / 23 kcal
- Eiwitten
- 0.6 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 1.3 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Il pane di Altamura
4 godz.
Taralli alla pizzaiola
45min
Taralli pugliesi
1hod. 15min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Taralli con farina di mandorle, rosmarino e olive
1hod. 40min
Pasta al vino
5min
Tris di taralli al profumo di Sardegna
2h
Panini basilico e pomodori secchi
3 Std. 15 Min
Taralli alla cipolla e uvetta
1h 35min
Lingue croccanti ai cereali
3h
Taralli all'olio extravergine di oliva
55min
Filone di sola semola
2h 50min