Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 125 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 125 g di burro freddo a pezzi
- 250 g di farina tipo 00
- 1 uovo
Composta di pere
- 250 g di pere Abate, pelate e a pezzi
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 80 g di zucchero
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 388.6 kJ / 92.9 kcal
- Eiwitten
- 0.3 g
- Koolhydraten
- 7.6 g
- Vetten
- 3.5 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Composta di mandarini con sciroppo d'acero (a ridotto contenuto di zuccheri)
1 Std. 30 Min
Gianduia
20 min
Paté ai due salmoni
1 Std.
Vaschetta alla vaniglia variegata al caramello salato
12h 55 min
Focaccia pere e gorgonzola
1 godz. 55 min
Dessert arancia, mandorle e zafferano
2 Std. 30 Min
Mandorle e cacao espresso
1 Std.
Semifreddo al cioccolato (per 1 persona)
3h 20min
Cheesecake salata asparagi, ricotta e robiola
5h
Paris Brest
3h 30min
Crema al pistacchio
20 min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 min