Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 125 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 125 g di burro freddo a pezzi
- 250 g di farina tipo 00
- 1 uovo
Composta di pere
- 250 g di pere Abate, pelate e a pezzi
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 80 g di zucchero
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 388.6 kJ / 92.9 kcal
- Eiwitten
- 0.3 g
- Koolhydraten
- 7.6 g
- Vetten
- 3.5 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta di rose al gianduia
4h 10min
Chiffon cake alle nocciole con glassa al cioccolato al latte
1 godz. 30 min
Cheesecake alle fragole sullo stecco
6sa 20 dk
Tiramisù alle noci e caramello salato
1 godz. 30 min
Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante
4小时
Pesto alla genovese
20 min
Budino al miele e rum con salsa alle fragole
2h 30min
Biscotti cuore morbido al caramello
2h 40min
Semifreddo al caramello salato
11 Std.
Cioccolata su stecco
2h 30min
Bignè con tre mousse
2 Std.
Girelle alle nocciole con crema alla crescenza e prosciutto crudo
8 godz.