Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 200 g di latte
- ½ cubetto di lievito di birra fresco
- ½ cucchiaino di zucchero
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 60 g di burro
- 370 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno tortelli
- 100 g di pancetta
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di spinaci baby freschi
- 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 60 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 30 g di burro fuso
- 2 cucchiai di foglie di salvia secca
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 176 kJ / 42 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 2.2 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa inglese
6 Std.
Tigelle
3 Std. 50 Min
Coniglio ripieno ai carciofi
1 godz. 40 min
Tortelli con fonduta di Parmigiano Reggiano, pancetta e noci
1h 20 min
Marinatura al Marsala
20 Min
Zuppa inglese in verrina
2h 25min
Tortelli di patate parmensi
1h 30min
Tortellini ai grani antichi in brodo
1h 30min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 Min
Tortellini in brodo
1h 20 min
Tortelli di patate e ricotta
1h 20 min
Crescentine modenesi
11h