Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 200 g di latte
- ½ cubetto di lievito di birra fresco
- ½ cucchiaino di zucchero
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 60 g di burro
- 370 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno tortelli
- 100 g di pancetta
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di spinaci baby freschi
- 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 60 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 30 g di burro fuso
- 2 cucchiai di foglie di salvia secca
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 176 kJ / 42 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 2.2 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta all'uovo
1h
Ravioli di patate e gamberi
1h 20min
Tortelli di patate e ricotta
1h 20min
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1 Std. 50 Min
Ravioli al vapore ripieni di cacio e pepe
1u. 30min
Mini croissant con pancetta affumicata
2 Std.
Filetto di maiale ed erbette in gabbia di pane
5u.
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1u. 30min
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1u. 30min
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4 Std. 50 Min
Tortelli verdi
3 Std. 30 Min
Tortellini in brodo
1h 20min