Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 10 rametti di finocchietto selvatico, lavato
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 350 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina integrale
- farina tipo 0 q.b.
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 7568.4 kJ / 1783.8 kcal
- Eiwitten
- 56.3 g
- Koolhydraten
- 72.7 g
- Vetten
- 10.2 g
- Vezels
- 43.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Il pane di Altamura
4h
Pane multicereali
17 Std. 30 Min
Pane di avena con semi di zucca
3 Std. 50 Min
Pane alla birra
4h 55min
Preimpasto per pane
24h 30min
Pane rustico ai semi
1 Std. 30 Min
Pane al rosmarino e salvia
18h
Spighette al kamut
3 godz. 55 min
Pane al rosmarino
10hod. 55min
Pane toscano con lievito madre
5sa
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15h 30min
Pane di grano saraceno
2h 35 min