Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 10 rametti di finocchietto selvatico, lavato
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 350 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina integrale
- farina tipo 0 q.b.
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 7568.4 kJ / 1783.8 kcal
- Eiwitten
- 56.3 g
- Koolhydraten
- 72.7 g
- Vetten
- 10.2 g
- Vezels
- 43.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pagnotta di farro e semi di zucca
3hod. 40min
Pane di avena con semi di zucca
3u. 50min
Pane integrale ai semi vari
4hod. 10min
Treccia di grano duro alla salvia
5 Std.
Pane toscano con lievito madre
5 Std.
Pane al rosmarino e salvia
18 Std.
Pane alle castagne
4 Std.
Pani alla segale
2 Std. 40 Min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3 Std.
Pane alla birra
4 Std. 55 Min
Pane sciapo umbro
14h
Pane rustico ai semi
1 Std. 30 Min