Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo (60 g circa), tolto dal frigorifero almeno 20 minuti prima
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- ½ cucchiaino di sale
- 30 g di cipolla bianca
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2 -3 cm)
- 100 g di Emmental a pezzi (2 -3 cm)
- 500 g di pane di Altamura (tipo pugliese) intero
- 4 fette di pane abbrustolito
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2109 kJ / 504.1 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 21.6 g
- Vetten
- 40.9 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Éclair come un Paris-Brest
5 Std.
Gratin di patate
50min
Bloody Mary
10 min
Burro mediterraneo
5h 20min
Praline al gelato
5 Std. 55 Min
Manhattan
10 min
Burro Montpellier
Geen beoordelingen
Baccalà fritto con salsa BBQ (di Sebastiano Rovida)
5h 30min
Cosmopolitan
10 min
Tortino di melanzane con uvetta e pinoli
1h
San Francisco
10 min
Stufato delle stelle (alla maniera de Star Wars, L'Impero colpisce ancora)
1h 40min