Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta biscotto alla paprika
- 100 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaio di paprika dolce
- 40 g di olio di semi di mais
- 120 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- ½ bustina di lievito in polvere per torte salate
Terminare la preparazione
- 150 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 50 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 pizzico di origano secco
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1134 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 24.1 g
- Vetten
- 15.9 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Bannock
40 Min
Spiedini di pane a vapore farciti
3h 25min
Croissant con tonno affumicato
6 Std.
Rotolo di patate con salmone affumicato
1h 10min
Cheesecake di focaccia alla stracciatella
12h
Girelle al basilico con melanzane e Feta
8 Std.
Girelle integrali al tonno e ceci
8 Std.
Girelle al gorgonzola e mortadella
8 Std.
Girelle alle erbe con bresaola
8 Std.
Sformato di riso con brie e cotto
1h 30min
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3h 45min
Sfogliata ai funghi
1h 40min