Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cannelloni
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 200 g di pecorino ben stagionato, a pezzi
- 150 g di fave fresche, sgranate
- 8 foglie di basilico fresche, lavate
- 250 g di ricotta di pecora, scolata
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
Besciamella
- 500 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- 20 g di burro
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2276 kJ / 544 kcal
- Eiwitten
- 26.6 g
- Koolhydraten
- 50.9 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Ravioli di agrumi e menta con pomodorini confit
1 Std. 40 Min
Profiteroles mediterranei
1 Std. 25 Min
Lasagne del boscaiolo
2h 15 min.
Cous cous ai profumi di Sicilia (vegan)
1 Std. 10 Min
Maltagliati di grano saraceno con salsa alle noci
50min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1 Std. 40 Min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2h
Paccheri ripieni di carciofi gratinati
1 Std. 10 Min
Crêpes agli asparagi e salmone
2h 30min
Ravioli di ricotta e asparagi con riccioli di tuorlo (senza glutine)
2h
Peperoni ripieni alla barese
55min
Ravioli di pesce spada ai pistacchi
2h