Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta all'uovo
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
Ripieno
- 130 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
200
g di formaggio morbido tipo raviggiolo a pezzi
of 200 g di stracchino a pezzi - 1 uovo
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- brodo di carne
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1807 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 40.6 g
- Vetten
- 18.9 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Passatelli
45 min
Tagliolini alla molisana
1h 30 min
Tortelli di patate parmensi
1h 30 min
Acquacotta
50min
Tortelli di patate e ricotta
1h 20 min
Gnocchi di patate ripieni di zucchine
1 godz. 10 min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2 Std. 30 Min
Pacchetti di tacchino con friggione
1h 30 min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30 min
Zuppa imperiale
1h
Tortellini in brodo
1h 20 min
Torta degli addobbi
1h 25 min