Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di crostacei misti (gamberetti, cicale, code di gamberi, cicale e scampi)
- 200 g di seppie pulite, ad anelli (0.5 mm circa)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 astice intero (500-600 g circa)
- 4 fette di pane tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1280 kJ / 306 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 28.2 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamari alla marchigiana
35min
Pescatrice ai pomodorini
1j
Orata al sale
40min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50min
Rombo pomodoro e nocciole
1j
Zuppa di aragosta
1j
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30min
Insalata di calamari
55 Min
Anguille in umido
40min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 menit
Risotto al ragù bianco di mare
30min