Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di crostacei misti (gamberetti, cicale, code di gamberi, cicale e scampi)
- 200 g di seppie pulite, ad anelli (0.5 mm circa)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 astice intero (500-600 g circa)
- 4 fette di pane tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1280 kJ / 306 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 28.2 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamari in umido
55 min
Zuppa di pesce misto
40 min
Zuppa di baccalà
1h
Polpo in rosso
35 min
Stelle di mare
30 dk
Polenta con zuppetta di pesce e ceci
2 godz. 10 min
Cozze ripiene
1 godz. 30 min
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1h 15 min
Faraona al vino rosso
1 godz. 30 min
Anatra all'arancia
1 Std. 35 Min
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1 godz. 45 min
Baccalà alla Soutelo
30 dk