Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di pane di segale casereccio a pezzi
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline e i gambi
- 100 g di peperone rosso a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 550 g di patate a pasta farinosa a rondelle (1 cm)
- 4 uova
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
- 10 - 15 g di olio di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1790 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 27.5 g
- Koolhydraten
- 42.9 g
- Vetten
- 16.3 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà gratinato
1h
Baccalà al forno con broccoli
1h 30min
Baccalà alla livornese
35min
Pappardelle ripiene di piselli
2 godz. 25 min
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40min
Filetti di pesce pagro con patate dolci
35min
Fusilli, carciofi e cacio
40min
Alici ripiene
50min
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1h 20min
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40min
Sartù di riso
1h 25min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 godz. 10 min