Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di pane di segale casereccio a pezzi
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline e i gambi
- 100 g di peperone rosso a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 550 g di patate a pasta farinosa a rondelle (1 cm)
- 4 uova
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
- 10 - 15 g di olio di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1790 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 27.5 g
- Koolhydraten
- 42.9 g
- Vetten
- 16.3 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di zucca e calamaretti
35 min
Baccalà alla Soutelo
30 min
Impasto per pizza con farina di soia
3h 30 min
Baccalà alla cappuccina
55 min
Baccalà croccante con friarielli piccanti
1h
Salsa Choron
20 min
Pagnotta dolce all'olio di oliva
3 Std.
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1h 15min
Baccalà alla Veracruz
1h
Baccalà gratinato con spinaci e carote
50min
Baccalà al forno con broccoli
1h 30 min
Cupola di riso al mandarino e Grand Marnier
40min