Compatibele versies
Tagliatelle agli spinaci, stracciatella e pomodorini (senza glutine)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliatelle agli spinaci
- 250 g di farina senza glutine per pasta + q.b.
- 25 g di spinaci baby freschi cotti (50 g crudi)
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Pesto di pomodori secchi
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 130 g di pomodori secchi sott'olio, ben scolati
- 10 foglie di basilico fresche
- 15 capperi
- 20 g di pinoli sgusciati
- 120 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 180 g di stracciatella
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3784.5 kJ / 904.5 kcal
- Eiwitten
- 26.2 g
- Koolhydraten
- 70.1 g
- Vetten
- 57.7 g
- Vezels
- 6.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pappardelle rucola e ricotta
1h
Bignè lumachine
Geen beoordelingen
Colomba salata alla curcuma con verdure e gamberi
3 Std.
Cannelloni di fave
50min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2 Std.
Spatzle con burrata e carciofi
50min
Spatzle di cavoletti con speck
1h
Spatzle con salmone e zafferano
40min
Tagliatelle verdi con ragù di culatello
1 Std. 10 Min
Maltagliati di grano saraceno con salsa alle noci
50min
Gnocchi di lenticchie con sugo di cotechino
1 Std. 50 Min
Tortelli con fonduta di Parmigiano Reggiano, pancetta e noci
1h 20min