Compatibele versies
Tagliatelle agli spinaci, stracciatella e pomodorini (senza glutine)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliatelle agli spinaci
- 250 g di farina senza glutine per pasta + q.b.
- 25 g di spinaci baby freschi cotti (50 g crudi)
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Pesto di pomodori secchi
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 130 g di pomodori secchi sott'olio, ben scolati
- 10 foglie di basilico fresche
- 15 capperi
- 20 g di pinoli sgusciati
- 120 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 180 g di stracciatella
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3784.5 kJ / 904.5 kcal
- Eiwitten
- 26.2 g
- Koolhydraten
- 70.1 g
- Vetten
- 57.7 g
- Vezels
- 6.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortelli di ricotta e melanzane
1 Std. 20 Min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25min
Spaghettini ai peperoni
50min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50min
Ravioli di ricotta con sugo di melanzane
1h 40min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2sa
Ravioli al radicchio
1 godz. 10 min
Lasagne valtellinesi
2sa
Pappardelle umbre al pomodoro
1h
Spaghetti integrali con pesto di asparagi e semi di papavero
45 dk
Fettuccine cime di rapa, stracciatella e pepe rosa
1h 40min
Spaghetti alla "Norma"
1sa 30 dk