Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 600 g di acqua
- 50 g di cipolla
- 1 foglia di alloro secca
- 200 g di polpo surgelato, decongelato, a pezzi
- 25 g di peperone rosso
- 25 g di peperone verde
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 50 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaio di prezzemolo fresco tritato
Impasto
- 30 g di burro
- 5 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- ½ cucchiaino di sale
- 250 g di farina
Termine della preparazione
- 1 uovo sbattuto
- 150 g di pangrattato
- 500 - 600 g di olio per frittura
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1117 kJ / 267 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13.4 g
- Vetten
- 22.8 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli di patate e gamberi
1 Std. 20 Min
Scrambled eggs sottovuoto
40 min
Sformatini di gamberi e verdure
35 min
Insalata di mare
1 Std. 30 Min
Torta salata multistrato
3 Std. 30 Min
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3h
Olive all'ascolana
55 min
Cannoli di asparagi e prosciutto
55 min
Ventaglietti ricoperti
2h 40min
Ravioloni neri ripieni di branzino
1h 45min
Tortelli di ricotta e melanzane
1 Std. 20 Min
Grissoni rustici saporiti
1 godz. 40 min