Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ragù
- 40 g di sedano
- 80 g di carota a pezzi
- 110 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di carne trita mista (manzo, maiale)
- 50 g di vino bianco secco
- 230 g di passata di pomodoro
- 1 foglia di alloro secca
- 50 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
Pasta brisée
- 200 g di farina tipo 00
- 100 g di burro
- ½ cucchiaino di sale
- 65 g di acqua
Besciamella
- 250 g di latte
- 20 g di burro
- 25 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
Terminare la preparazione
- 350 g di pasta ripiena tipo cappelletti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2548.7 kJ / 609.2 kcal
- Eiwitten
- 23.9 g
- Koolhydraten
- 76.4 g
- Vetten
- 37.9 g
- Verzadigd vet
- 16.7 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 2.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Calzoni fritti napoletani
2h 30min
Baccalà gratinato
50 min
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40 min
Cotechino alla Wellington
6 Std.
Focaccia con salsiccia
1 godz. 50 min
Pizza del pastore
5 Std.
Baccalà gratinato
1h
Focaccine con cipolle caramellate
3 godz. 40 min
Panettone gastronomico natalizio
7h
Baccalà ricco della Vigilia (TM6)
1h
Scacciata con salsiccia e patate
3 godz. 15 min
Fagottini di sfoglia zucca, speck e balsamico
1h 30min