Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 80 g di burro a pezzi
- 150 g di acqua
- 2 pizzichi di senape in polvere
- 1 - 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- ¼ di cucchiaino di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Terminare la preparazione
- 240 g di gamberetti cotti
- 110 g di maionese
- 1 limone, la scorza grattugiata
- 25 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 ½ cucchiaini di senape di Digione
- 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di rucola
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 611 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone in salsa al curry con anelli di porro croccante
1u.
Schiacciata integrale ai pomodori
45min
Focaccia fave, pancetta e pecorino
2u. 10min
Waterzooi (Zuppa di pesce e verdure)
45min
Conchiglioni agli spinaci
1h 15min
Involtini di tonno con insalata di patate
55p
Crostata salata esotica
2h
Bignè cake
4h
Tartellette alle fragole
1u. 20min
Tartare di branzino con coulis ai frutti di bosco
30min
Polpette di cozze alla spezzina
1u. 30min
Veneziane mignon
2u. 30min