![Éclair ai gamberetti saporiti Éclair ai gamberetti saporiti](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/09ED5222-2A40-471B-96E5-AD65F77372A7/Derivates/69912d6c-6380-4bc2-b811-d357c464c2a9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 80 g di burro a pezzi
- 150 g di acqua
- 2 pizzichi di senape in polvere
- 1 - 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- ¼ di cucchiaino di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Terminare la preparazione
- 240 g di gamberetti cotti
- 110 g di maionese
- 1 limone, la scorza grattugiata
- 25 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 ½ cucchiaini di senape di Digione
- 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di rucola
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 611 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Patate ripiene su cipolle caramellate
1h 15min
Brie in crosta con cipolle caramellate
1hod. 10min
Bignè alla crema di funghi e speck
1hod. 35min
Marmitako di polpo
50 Min
Insalata di cozze e salsa al lime
40 分钟
Funghi ripieni Gorgonzola e noci
1 Std.
Paté di funghi
1 Std. 30 Min
Bignè al formaggio
1 Std. 5 Min
Insalata di fave e tonno con melone e agrumi
1 Std.
Involtini di melanzane con feta e pomodori secchi
55 Min
Flan di funghi porcini
1 Std.
Insalata russa allo yogurt
1 Std.