Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 80 g di burro a pezzi
- 150 g di acqua
- 2 pizzichi di senape in polvere
- 1 - 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- ¼ di cucchiaino di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Terminare la preparazione
- 240 g di gamberetti cotti
- 110 g di maionese
- 1 limone, la scorza grattugiata
- 25 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 ½ cucchiaini di senape di Digione
- 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di rucola
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 611 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Pisco sour
10 dk
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20 Min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 min
Salsa di cipolle rosse e mele
40 Min
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23h
Stufato di foglie di zucca con gamberi
1hod.
Chawan mushi
35 Min
Calzoni ricotta e funghi
1 godz. 5 min
Salmone al cartoccio con salsa al melograno, fonduta di porri e patate al vapore
55 Min
Insalata di pasta, vongole e carciofi
1hod.
Frolle ricce al cacao (senza uova)
45 Min