Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Crema al pepe bianco
- 1 cucchiaino colmo di pepe bianco in grani + q.b.
- 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 pizzico di sale
Crema al pepe verde
- 1 cucchiaino colmo di pepe verde in grani + q.b.
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (rosmarino, timo, maggiorana, ecc.)
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 pizzico di sale
Crema al pepe rosa
- 1 cucchiaino colmo di pepe rosa in grani + q.b.
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 100 g di yogurt greco bianco, non dolcificato
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 255 kJ / 61 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastella per fritti
1h
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1hod. 40min
Castagne alla valdostana
13 Std. 10 Min
Torta salata pasquale
2sa
Panna montata all'aneto
5 min
Vol-au-vent leggeri
2 godz. 30 min
Crostata d'inverno alle castagne
1h 50 min
Maxi cannoncino ripieno
6 godz. 30 min
Torta brioches
10 Std.
Panna montata al frutto della passione
5 min
Olio alle erbe aromatiche
360 Std. 15 Min
Zucchine ripiene alla ligure
1sa 30 dk