Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinatura
- 500 g di acqua
- 10 g di sale
- 5 g di zucchero
- 130 g di alici fresche pulite, senza testa e lische
Cottura delle alici
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca) a julienne
- 1 arancia, la scorza (senza la parte bianca) a julienne
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di aceto bianco
- insalata valeriana, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1105.3 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 18.2 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 2006 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di carciofi sottovuoto
50 Min
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1 Std.
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1 Std.
Banane sottovuoto con salsa al cocco e cannella
30 Min
Gamberi rossi con salsa alla papaya sottovuoto
45 Min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Salmone sottovuoto al mojto
3 Std.
Calamari ripieni con contorno di zucca sottovuoto
1 Std. 30 Min
Polpettone di manzo ripieno sottovuoto
5 Std.
Coniglio sottovuoto con patate viola
3h 30min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1 Std. 30 Min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 Min