Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di latte intero
- 400 g di mascarpone
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 8 biscotti savoiardi
- cacao amaro in polvere q.b.
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 1263.6 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 26.7 g
- Verzadigd vet
- 12.8 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 218.8 mg
Alternatieve recepten
Medaglioni di vitello sottovuoto
2 godz.
Crostini di pane bianco con mousse al prosciutto crudo
5 godz. 10 min
Manzo Sottovuoto con salsa al cioccolato e melagrana
2 Std. 55 Min
Ananas sottovuoto
1h 15 min
Salamelle con fagioli a Cottura Lenta
4 godz. 30 min
Panna cotta al melone
4 Std. 15 Min
Filetto di manzo sottovuoto con patate e remoulade
1 godz. 30 min
Mattonella allo yogurt con mirtilli
6 godz. 20 min
Yogurt alla stracciatella
14u. 20min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5 Std. 30 Min
Croccante alle arachidi
1 godz. 30 min
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12h 15min