Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pandolce
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
- 40 g di zucchero
- 3 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina manitoba
- 100 g di farina tipo 0
- 40 g di burro a pezzi
- 1 uovo medio
- 1 pizzico di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 220 g di confettura, gusto a piacere (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1469.4 kJ / 351.2 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 48.7 g
- Vetten
- 14.1 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 23.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Buchteln alla confettura di prugne
4sa 10 dk
Plumcake alle nocciole e cioccolato
1 Std.
Dolce di carote e mandorle
1 Std.
Corona di brioche alla crema di whisky
5sa
Stella al gianduia
7h 30min
Bagel integrali
4h 5min
Torta brioches
10h
Treccine al kefir
7h 30min
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7hod.
Girelle al Rum e arancia
7h 30min
Torta di albumi e cioccolato
45 Min
Pan brioche allo yogurt
5h 15min