Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pandolce
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
- 40 g di zucchero
- 3 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina manitoba
- 100 g di farina tipo 0
- 40 g di burro a pezzi
- 1 uovo medio
- 1 pizzico di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 220 g di confettura, gusto a piacere (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1469.4 kJ / 351.2 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 48.7 g
- Vetten
- 14.1 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 23.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cornetti brioche
6h 30min
Filoncini di semola
4h
Treccia di pane alle olive
5h 30min
Treccine al kefir
7 Std. 30 Min
Treccia molisana pasquale
4 godz. 30 min
Panini rosmarino e uva
3h 20min
Corona di brioche alla crema di whisky
5h
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7h
Brioche morbide molisane
7h
Torta brioches
10h
Mezzaluna di pane al farro
3 Std.
Pane alla ricotta
3 Std.