Pandolce variegato alla confettura
TM6

Pandolce variegato alla confettura

4.7 (28 beoordelingen)

Ingrediënten

Pandolce

  • 120 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 40 g di zucchero
  • 3 g di lievito di birra fresco
  • 200 g di farina manitoba
  • 100 g di farina tipo 0
  • 40 g di burro a pezzi
  • 1 uovo medio
  • 1 pizzico di sale
  • 1250 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 220 g di confettura, gusto a piacere (vedere consigli)

Voeding
per 1 fetta
Calorieën
1469.4 kJ / 351.2 kcal
Eiwitten
7.8 g
Koolhydraten
48.7 g
Vetten
14.1 g
Verzadigd vet
8.3 g
Vezels
1.4 g
Natrium
23.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten