![Coniglio ripieno ai carciofi Coniglio ripieno ai carciofi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/76FAC3BD-80F5-4B18-905B-34FBF2B05511/Derivates/EA230412-AD37-436C-91F4-2A75DEA51D8F.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di carne di coniglio (sella disossata) lavata in acqua, sale e aceto
- 3 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- 200 g di prosciutto crudo a fette sottili
- 8 cuori di carciofo puliti
- 1 mazzetto di prezzemolo tritato
- 1 spicchio di aglio tritato
- olio extravergine di oliva q.b. per spennellare
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 50 g di vino bianco secco
-
500
g di brodo vegetale
of 500 g di acqua - 150 g di pancetta tesa di maiale, a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1514.5 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 43.9 g
- Koolhydraten
- 7.4 g
- Vetten
- 16.5 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 1112 mg
Alternatieve recepten
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40 min
Dado di carne
45 min
Filetto di maialino con olive nere
1h
Tacchino ripieno con salsa all'arancia
2h
Polpo in bottiglia
9h 10min
Arista all'arancia
8h 35min
Arrosto di vitello con carciofi
1 godz. 5 min
Coniglio ai carciofi
1h 25 min
Coniglio all'appetitosa
1j 10 menit
Zuppa inglese in verrina
2h 25 min
Coniglio ai funghi
1j 10 menit
Coniglio alla ligure
3 Std. 20 Min