Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di carne di coniglio (sella disossata) lavata in acqua, sale e aceto
- 3 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- 200 g di prosciutto crudo a fette sottili
- 8 cuori di carciofo puliti
- 1 mazzetto di prezzemolo tritato
- 1 spicchio di aglio tritato
- olio extravergine di oliva q.b. per spennellare
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 50 g di vino bianco secco
-
500
g di brodo vegetale
of 500 g di acqua - 150 g di pancetta tesa di maiale, a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1514.5 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 43.9 g
- Koolhydraten
- 7.4 g
- Vetten
- 16.5 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 1112 mg
Alternatieve recepten
Insalata di mare
1h 30min
Polpette di carne, funghi e carciofi
55min
Coniglio ai carciofi
1 Std. 25 Min
Cozze ripiene
1h 30min
Filetto di maiale con crema di funghi
35min
Coniglio alla mediterranea
50min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h
Tacchino porchettato con contorno di patate
1h 45min
Coniglio alla siciliana
1h 20min
Pastella per fritti
1h
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1h
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 Std. 30 Min