Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pane
- 120 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00
- 10 g di zucchero
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino raso di sale
Ripieno
- 400 g di spinaci baby freschi
- 500 g acqua
- 1 filetto di maiale senza nervi, (400 g circa)
- 1 cucchiaino di sale alle erbe (vedere consigli)
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Terminare la preparazione
- 50 g di prosciutto crudo a fette
- 1 cucchiaio di latte
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2057.5 kJ / 491.8 kcal
- Eiwitten
- 34.6 g
- Koolhydraten
- 53.2 g
- Vetten
- 15.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto di maiale con crema di funghi
35min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1ωρ.
Casoncelli ripieni di salsiccia e patate
1 Std. 30 Min
Medaglioni di vitello ai funghi
45min
Tortelli bolognesi sfiziosi
3h 40min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1ωρ.
Vitello tonnato
24h 45min
Vitello tonnato
25u. 30min
Arrosto di tacchino ripieno
1 Std. 30 Min
Stinchi alle erbe
2 Std.
Blinis alla curcuma con pesce spada
1ωρ.
Ravioli sardi (Culurgiones)
2h 30 min