Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pane
- 120 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00
- 10 g di zucchero
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino raso di sale
Ripieno
- 400 g di spinaci baby freschi
- 500 g acqua
- 1 filetto di maiale senza nervi, (400 g circa)
- 1 cucchiaino di sale alle erbe (vedere consigli)
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Terminare la preparazione
- 50 g di prosciutto crudo a fette
- 1 cucchiaio di latte
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2057.5 kJ / 491.8 kcal
- Eiwitten
- 34.6 g
- Koolhydraten
- 53.2 g
- Vetten
- 15.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne pesce e verdure
1h 50min
Arrosto di tacchino ripieno
1 Std. 30 Min
Filetto in crosta di patate
2 godz. 15 min
Polpettone di carne ai funghi
1 Std. 30 Min
Roastbeef
55min
Tacchino ripieno
1 Std. 20 Min
Polpettone in crumble fragrante
1 Std.
Roastbeef in salsa indiavolata
1 Std. 20 Min
Salmone al cartoccio e cous cous con pomodori secchi
35 Min
Polpettone in crosta
1 Std. 10 Min
Salmone con zucchine in crosta
1 Std.
Piccoli polpettoni in crosta
1 Std. 10 Min