Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno zucca e cioccolato
- 50 g di amaretti
- 100 g di cioccolato bianco a pezzi
- 200 g di polpa di zucca a pezzi (1 cm)
- 30 - 50 g di zucchero di canna, a piacere
- 1 tuorlo sbattuto + 1 cucchiaio di latte
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1418 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 0.2 g
- Koolhydraten
- 32.8 g
- Vetten
- 21.1 g
- Vezels
- 0.7 g
Alternatieve recepten
Tortine alle banane con salsa al limone
45 Min
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5h
Panettone con fichi e noci
7h 30min
Torta ragnatela
2 godz. 40 min
Torta pan di zenzero e cioccolato
1 Std. 40 Min
Paccheri con ragù di salsiccia e frutta secca
1 Std. 40 Min
Carbone della Befana
3 Std. 30 Min
Pancakes di zucchine, mais e ricotta fresca
1 Std. 10 Min
Torta russa di Verona
2h
Mostriciattoli alla zucca
4h
Torta multistrato alle fragole con croccante a nido d'ape
1 Std. 20 Min
Dita di strega
1h 15min