Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mousse ai gamberi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 300 g di ricotta ben sgocciolata
- 1000 g di acqua
Focaccia ai cereali
- 1560 - 1570 g di acqua
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di zucchero
- 7 g di lievito di birra disidratato
- 200 g di farina manitoba
- 150 g di farina integrale
- 50 g di farina di quinoa
- 50 g di farina di avena
- 50 g di farina di segale
- 11 g di sale
- olio extravergine di oliva
- fiocchi di sale
Terminare la preparazione
- songino
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 896.9 kJ / 214.4 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 19.4 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 407.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panfocaccia con noci
3h 30min
Crakerstrelli
2 Std.
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3u. 10min
Girelle con pesto di noci
50 Min
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2 Std.
Baccalà ricco della Vigilia (TM6)
1 Std.
Focaccia ai cereali
2h 5min
Schiacciata con salmone affumicato e bacche di goji
2 Std. 15 Min
Focaccia di zucca (TM6)
1 godz. 35 min
Crostini di polenta con tonno affumicato
1 Std.
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40 Min
Focaccia con datteri, pancetta e formaggio di capra
3 Std.