Compatibele versies
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux alla curcuma
- 150 g di acqua
- 60 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino colmo di curcuma in polvere
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova (da 60 g)
Gamberi e stracciatella
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di code di gambero fresche, pulite
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di paprika dolce (optioneel)
- 150 g di stracciatella
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 903.2 kJ / 215.9 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 14.9 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 0.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformatini low carb di ricotta alla curcuma e salmone
35 Min
Strüdel uva e salsiccia
2 godz.
Calamari Sottovuoto
50 Min
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1 Std.
Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe
1 godz. 30 min
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40 Min
Sformatino di piselli su crema di peperoni e gambero rosso di Sicilia (di Antonio Lorenzon)
1 godz. 30 min
Pizza con crema di Parmigiano, asparagi e polvere di tuorlo (di Roberto Valbuzzi)
5 Std. 40 Min
Mini pasqualine
1 godz. 30 min
Soufflé alla salsiccia e zucca
1 godz. 30 min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3h
Salmone sottovuoto al mojto
3h