Compatibele versies
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux alla curcuma
- 150 g di acqua
- 60 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino colmo di curcuma in polvere
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova (da 60 g)
Gamberi e stracciatella
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di code di gambero fresche, pulite
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di paprika dolce (optioneel)
- 150 g di stracciatella
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 903.2 kJ / 215.9 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 14.9 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 0.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1h 30min
Cappelletti di sfoglia al salmone affumicato e semi di papavero
5h
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40min
Ravioli di agrumi e menta con pomodorini confit
1 Std. 40 Min
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1h
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3 Std. 30 Min
Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe
1h 30min
Blinis alla curcuma con pesce spada
1h
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10h
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40min
Flan al salmone affumicato
45min
Crostini di polenta con tonno affumicato
1h