Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto avena e cacao
- 2 uova
- 100 g di zucchero
- 100 g di farina di avena
- 30 g di cacao in polvere
- 50 g di latte parzialmente scremato
- 60 g di olio di semi di girasole
Crema alla ricotta
- 60 g di biscotti secchi
- 2 uova
- 200 g di ricotta
- 125 g di yogurt naturale alla nocciola
- 30 g di zucchero
- 5 cucchiaini di crema gianduia
- cioccolato bianco q.b. per guarnire
- ribes rosso q.b. per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1151 kJ / 275 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 32.8 g
- Vetten
- 13.2 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta di mandorle e cioccolato
1 Std. 30 Min
Torta di mele, cannella e mandorle
1 Std. 30 Min
Torta d'avena e frutta secca al vapore
1h 20min
Torta di carote e nocciole alla farina di farro
1j
Torta alle mandorle, mirtilli e limone (senza lattosio)
1j
Torta greca al cioccolato e mandorle
50min
Torta di semola mandorle e miele
1 Std. 15 Min
Torta carote e cocco
2 godz. 30 min
Torta di cioccolato e patate
1 Std. 30 Min
Torta pere e cacao all'olio extravergine di oliva di Luca Montersino
1 Std. 30 Min
Torta alle mandorle e carote
1 Std. 5 Min
Torta alle nocciole senza farina
55 Min