![Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan) Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/20FD19AB-B26B-452E-BFCA-C0F9ABC291F2/Derivates/75E7E87E-7989-4C2D-9827-77B775F7912A.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
- 10 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina manitoba + q.b.
- 150 g di farina di avena
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaini di sale, preferibilmente integrale
- 50 g di olive taggiasche denocciolate
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 958 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pagnotta di farro e semi di zucca
3h 40min
Pane integrale in cassetta
4h
Pane di segale
3 Std. 20 Min
Pane integrale con muesli
4h
Filone di segale
4h
Pane rustico ai semi
1h 30min
Focaccia al farro farcita
3 Std. 45 Min
Pani alla segale
2 Std. 40 Min
Pane con farina di mais
5 godz. 5 min
Pane ai cereali con i semi
3 Std. 10 Min
Pane integrale ai semi vari
4 Std. 10 Min
Pane di avena con semi di zucca
3 Std. 50 Min