Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla aromatizzata
- 140 g di zucchero
- 350 g di farina tipo 00
- 5 tuorli
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 170 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
Ripieno alla zucca
- 100 g di amaretti
- 300 g di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di latte
- 2 chiodi di garofano
- 20 g di miele
- 60 g di gherigli di noci
- 70 g di cedro candito a cubetti
- 80 g di uvetta
- 30 g di burro a pezzi
- 2 uova
Terminare la preparazione
- 20 g di burro
- 2 cucchiai di zucchero di canna
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2845 kJ / 680 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 35.1 g
- Vezels
- 2.9 g
Alternatieve recepten
Sbriciolata integrale con composta di mele e uvetta
1 Std. 10 Min
Crostata di zucca (di Erica Liverani)
1 Std. 40 Min
Torta all'ananas, limoncello e amaretti
1h 50 min.
Torta zucca, cocco e arancia
1h 30min
Torta con uva fragola
1 Std. 40 Min
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1h 45min
Torta pazientina
3 Std. 55 Min
Strudel di mele
1h 35min
Crostata di mele con crema di mandorle
1h 15min
Crostata mele e cannella
1h 20min
Torta di castagne integrale
1h 30min
Torta di mele, cannella e mandorle
1h 30min