Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di zucchero
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 600 g di pere Kaiser con la buccia, a dadini (1 cm)
- 150 g di amaretti
- 60 g di pane raffermo, precedentemente ammollato nel latte e strizzato
- 1 uovo
- 15 g di cacao amaro in polvere
- 60 g di uvetta, precedentemente ammollata e strizzata
- 30 g di pinoli sgusciati
- 60 g di liquore alle erbe
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 573 kJ / 137 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 23.6 g
- Vetten
- 2.5 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta di nocciole del Piemonte
1h 15min
Torta soffice al cioccolato e pere
1h 10min
Torta zucca, cocco e arancia
1h 30min
Apple pie
1h 20 min
Torta greca al cioccolato e mandorle
50 min
Polenta concia alla valdostana
1 godz. 40 min
Torta svedese alla carota
2h
Pere al vino rosso
3 godz. 20 min
Clafoutis alle ciliegie
2h 30min
Torta pere e cacao all'olio extravergine di oliva di Luca Montersino
1h 30min
Paciarella
1h
Torta morbida con frutta secca e cioccolato
1h 15min