Compatibele versies
Tartellette con zabaione salato agli asparagi (senza glutine)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ dose di pasta sfoglia, come da capitolo Basi
- 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 150 g di latte intero
- 10 g di fecola di patate, consentita da prontuario
- 15 g di burro
- 2 tuorli
- 130 g di punte di asparagi, lessate a tocchetti
- 80 g di prosciutto cotto a cubetti, consentito da prontuario
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1422 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 25.7 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 dk
Bonèt
2 Std.
Mousse di Gorgonzola e datteri
20 Min
Insalata russa
1hod.
Uova ripiene
40 Min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1hod. 15min
Flan di carote
50 Min
Flan al salmone affumicato
45 Min
Tagliatelle di castagne al pesto di noci (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Mini bonet
2 Std.
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1hod.
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min