Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
- ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato
- 125 g di farina manitoba
- 125 g di farina di farro
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di origano secco
- 200 g di cipollotti freschi di Tropea a fette (3-5 mm circa)
- 50 g di pomodori ciliegino a metà
- 100 g di formaggio fresco di capra a cubetti
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 724 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 23.6 g
- Vetten
- 6.6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia alla farina di farro
2h 30min
Pizza bianca alla ligure
1 Std. 45 Min
Testaroli di farro alle noci
45min
Schiacciata integrale con finocchi e pesce spada
40min
Crescia sfogliata urbinate
1h 30min
Zuppa di grano con verdure
45min
Pizzette integrali (di Luca Montersino)
4u. 15min
Cassoni integrali ripieni di spinaci
1 godz. 20 min
Grissini integrali al rosmarino
2h 50min
Bauletti integrali allo speck
5h 15min
Corona bordolese
5 Std. 20 Min
Attorcigliati al sale marino
3 Std. 15 Min