Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
- ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato
- 125 g di farina manitoba
- 125 g di farina di farro
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di origano secco
- 200 g di cipollotti freschi di Tropea a fette (3-5 mm circa)
- 50 g di pomodori ciliegino a metà
- 100 g di formaggio fresco di capra a cubetti
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 724 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 23.6 g
- Vetten
- 6.6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza alla farina di farro
2h 10min
Pizza ai quattro formaggi
1 Std. 40 Min
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2h
Focaccia ai 4 formaggi
45min
Pane ai cereali con i semi
3h 10 min.
Pani alla segale
2 Std. 40 Min
Pizza al salmone
1h 15min
Panini della Val Venosta
15ωρ. 30 λεπτ.
Presnitz
2h
Focaccia alla farina di farro
2h 30min
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4h
Spighette al kamut
3 Std. 55 Min