Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di acqua
- 20 castagne incise
- 30 g di pane raffermo
- latte q.b. per ammollare
- 1 faraona pulita (1 kg)
- 1 limone a metà
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di Parmigiano reggiano (2-3 cm)
- 6 foglie di prezzemolo, lavate
- 2 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 pizzico di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 50 g di prosciutto crudo a pezzi
- 100 g di carne trita di maiale
- 1 uovo
- 1 scalogno in quarti
- 100 g di vino bianco
- 1 cucchiaino di dado di carne o vegetale
- 100 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 1 cucchiaio di miele
- 30 g di burro a pezzi
- 1 arancia, gli spicchi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1699 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 44.5 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 17.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ossobuco alla milanese
1u. 10min
Coniglio ai carciofi
1 godz. 25 min
Ossibuchi agli asparagi
1 Std. 30 Min
Coda alla vaccinara
3 Std.
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1u. 10min
Coniglio alla ligure
3h 20min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min
Capriolo alla valdostana
1h 45min
Insalata di calamari vietnamita (Goi muc)
1 Std.
Strudel di albicocche con pasta al moscato
1 Std. 30 Min
Cappon magro
4 Std. 30 Min
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1u. 10min