Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di acqua
- 20 castagne incise
- 30 g di pane raffermo
- latte q.b. per ammollare
- 1 faraona pulita (1 kg)
- 1 limone a metà
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di Parmigiano reggiano (2-3 cm)
- 6 foglie di prezzemolo, lavate
- 2 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 pizzico di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 50 g di prosciutto crudo a pezzi
- 100 g di carne trita di maiale
- 1 uovo
- 1 scalogno in quarti
- 100 g di vino bianco
- 1 cucchiaino di dado di carne o vegetale
- 100 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 1 cucchiaio di miele
- 30 g di burro a pezzi
- 1 arancia, gli spicchi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1699 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 44.5 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 17.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15 Min
Faraona ai funghi porcini
1 godz. 10 min
Dado di carne
45min
Uova di quaglia in gelatina alle erbe
Geen beoordelingen
Faraona al vino rosso
1h 30min
Martin sec al Barolo
4h 30 min
Scottiglia
1h 30min
Filetto di maiale con crauti e purè di patate
1 godz. 10 min
Anatra all'arancia
1h 35min
Cavolo farcito
1 godz. 10 min
Branzino al sale aromatico
55min
Crostata con crema di ricotta e pere caramellate
45min