Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
zucca Kabocha (1500-2000 g )
of 1 zucca invernale (1500-2000 g ) - 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 280 g di pane raffermo a dadini (1-2 cm)
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di pangrattato
- 200 g di cipolla rossa a pezzi
- 85 g di carota, pelata e a pezzi
- 85 g di sedano a pezzi
- 3 foglie di salvia fresca, lavate
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 110 g di bieta rossa, tagliata a striscioline
- 110 g di luganega, spellata e a pezzi
- 60 g di mirtilli rossi disidratati
- 60 g di pinoli sgusciati
- 1 cucchiaino di senape di Digione
- 1 cucchiaio di sciroppo di acero (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1092 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1h 30min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min
Uva e stilton ai pistacchi
15min
Mug cake alle pere e cannella
25min
Involtini filanti al cavolo rosso
1 Std. 15 Min
Crumble ai frutti rossi (senza glutine)
45min
Waffles di patate dolci con salsa di pomodoro
1 Std.
Curry di pesce alla cingalese (Ambul thiyal)
1 Std.
Bagels con uovo e composta al bacon
5ωρ. 40 λεπτ.
Curry di zucca e pollo
1 Std.
Meringata al cioccolato
9h 25min
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40min