Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Casunziei
- 400 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 100 g di latte
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 80 g di formaggio alpino stagionato a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di barbabietole rosse cotte, sbucciate e a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 1 uovo
- 150 g di ricotta di pecora fresca, scolata dal siero
Terminare la preparazione
- farina tipo 00 q.b.
- 100 g di burro fuso
- 4 cucchiaini di semi di papavero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2422 kJ / 579 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 27.8 g
- Vezels
- 6.2 g
Alternatieve recepten
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10min
Gnocchi di zucca gialla
1 Std. 5 Min
Sciatt
1h
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Gnocchi di patate
1h 30min
Spiedini di melone e scampi con bulgur
45min
Spatzle con salmone e zafferano
40min
Polenta taragna
1 Std. 15 Min
Piramide allo zafferano con coulis ai lamponi e basilico
6 Std. 25 Min
Pizzoccheri
50min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1h