Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di fiocchi di avena
- 500 g di acqua
-
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 2 cucchiai di miele
- 100 g di olio di semi di girasole + + q.b. per oliare
- 200 g di farina di segale
- 130 g di farina manitoba + q.b. per infarinare
- 1 ½ cucchiaino di sale
- ½ - 1 cucchiaino di semi di finocchio (optioneel)
- 250 g di farina manitoba
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1738 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pagnotta di farro e semi di zucca
3h 40 min
Roggenbrot (pane austriaco)
3h 30 min
Pane rustico ai semi
1 godz. 30 min
Pane integrale in cassetta
4sa
Pane di segale
3 godz. 20 min
Pane integrale con muesli
4sa
Treccia di grano saraceno alle noci
5 godz. 10 min
Pane ai cereali con i semi
3 godz. 10 min
Pane integrale al vapore
2 godz.
Filone di segale
4sa
Pane ai semi misti
5h 20min
Pane integrale ai semi vari
4u. 10min