Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pere in infusione
- 80 g di acqua
- 80 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia a pezzi
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 bacca di anice stellato
- 2 pere
Crumble
- 80 g di farina tipo 1
- 70 g di mandorle
- 2 chiodi di garofano
- 90 g di zucchero di canna
- 60 g di burro a pezzi
- 20 g di Rum
Crema di ricotta
- 150 g di ricotta di pecora, setacciata
- 10 g di Rum
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4795 kJ / 1146 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 137.6 g
- Vetten
- 53.5 g
- Vezels
- 10.2 g
Alternatieve recepten
Gelato alla ricotta con mirtilli e coulis di lamponi
4 Std. 30 Min
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10h 30 min.
Condimento allo yogurt arancia e semi di papavero
10 Min
Gazpacho prosciutto e melone
2h 10 min
Gelato alle castagne
10h 30 min.
Gelatina al vino rosso e mirtilli
35 Min
Crostata con crema di ricotta e pere caramellate
45 Min
Crumble di mele e ciliegie
1h
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9 godz.
Tzatziki
20 Min
Crumble ai frutti rossi e fiocchi d'avena
1h
Vellutata di castagne con porcini
50 min