Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pere in infusione
- 80 g di acqua
- 80 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia a pezzi
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 bacca di anice stellato
- 2 pere
Crumble
- 80 g di farina tipo 1
- 70 g di mandorle
- 2 chiodi di garofano
- 90 g di zucchero di canna
- 60 g di burro a pezzi
- 20 g di Rum
Crema di ricotta
- 150 g di ricotta di pecora, setacciata
- 10 g di Rum
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4795 kJ / 1146 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 137.6 g
- Vetten
- 53.5 g
- Vezels
- 10.2 g
Alternatieve recepten
Vellutata fredda di zucchine e menta
1 Std. 30 Min
Mini tart tatin
3 Std.
Crumble al cacao con mele e ananas
1sa 10 dk
Crumble con biscotti secchi, pere e caramello
1 Std.
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 Min
Insalata di avocado, mirtilli rossi e noci
10 Min
Mousse all'avocado
15 Min
Tiramisù ricotta e mirtilli
5h 15min
Crema al mango (di Luca Montersino)
30 Min
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40 Min
Torta meringata al limone con glassatura veloce
3hod. 15min
Mazzancolle con mousse di avocado e stracchino
1 Std. 30 Min