Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- g di burro congelato, a pezzi, + q.b. per imburrare
- 720 g di albicocche in scatola (peso netto), sgocciolate e a pezzi
- 120 g di zucchero grezzo
- 20 g di Rum scuro
- 100 g di nocciole sgusciate
- 100 g di mandorle pelate
- 100 g di burro congelato, a pezzi
- 100 g di amido di mais
- 10 g di zucchero vanigliato, fatto in casa
- ¼ cucchiaino di cannella in polvere
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1725 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Crumble ai marron glacé
45 min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1 Std. 10 Min
Crumble di frutta secca, mele e caramello
1 godz.
Frittelline all'aglio selvatico con crema alle erbe
40 min
Crumble di mele e grano saraceno
6h 20 min
Crumble mele, fragole e rabarbaro
1 godz.
Strudel viennese scomposto
2h 5min
Tarte Tatin di mele (senza glutine)
1 Std. 25 Min
Crumble ai frutti rossi (senza glutine)
45 min
Crumble di mele e ciliegie
1 godz.
Apple crumble (senza lattosio)
50 min
Polpette con prugne e salsa al Parmigiano reggiano
50 min